Hamulce.Martec.pl
  • Znajdź hak holowniczy
  • Zaloguj się
  • Zarejestruj się
  • Koszyk - haki holownicze
727 001 105
Strona główna1 » Opinie o sklepie

Wyszukaj Hamulce

Kontakt

  • MARTEC Automotive Sp. z o.o.
    al. M.B. Fatimskiej 16, 33-100 Tarnów
    NIP: 8733276311
  • E-mail:hamulce@martec.pl
  • Telefon:727 001 105
    lub 14 656 3646
  • Obsługa sklepu dostępna:pn-pt 8:00-17:00 sob 8:00 -13:00

Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: koi11
  • Data napisania recenzji: 25-03-2021
Sprzedający z najwyższej półki. Obsługa idealna miły kontakt. Polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: hawik1983
  • Data napisania recenzji: 24-03-2021
Bardzo dobra obsługa , bardzo dobry kontakt z sprzedawcą, wachowe doradztwo , szybka dostawa , polecam jak najbardziej
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ciawesy
  • Data napisania recenzji: 18-03-2021
Bardzo pozadny sprzedawca, sam zadzwonil aby sie upewnic czy przedmiot napewno bedzie pasowac. Wysylka mega szybka, paczka jak zostala wyslana to na drugi dzien mialem u siebie swoje zamowienie. Goraco polecam i Dziekuje:-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: wiechu-g
  • Data napisania recenzji: 15-03-2021
Szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem. Dzwonią by upewnić się czy dobrze dobrano produkt do danego samochodu Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Client:58198668
  • Data napisania recenzji: 15-03-2021
Wszystko zgodne z opisem i szybko. Poecam tego sprzedawcę. Zadzwonili ,aby upewnić się czy tarcze będą pasować.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BRODAloda
  • Data napisania recenzji: 08-03-2021
Szybka wysyłka, sprzedający dodatkowo skontaktował się w celu potwierdzenia zamówienia i kompatybilności części z pojazdem. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: pitBL1
  • Data napisania recenzji: 02-03-2021
Mechanik pochwalił za wybör .OK.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: marcopolooo
  • Data napisania recenzji: 09-02-2021
Bardzo dobry kontakt i dbałość o detale polecam na allegro
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 03-02-2021
Bardzo rzetelna obsługa, firma warta polecenia!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: kolo_oo3
  • Data napisania recenzji: 27-01-2021
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, 100% satysfakcji, dziękuję i polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Zadzwoń