Hamulce.Martec.pl
  • Znajdź hak holowniczy
  • Zaloguj się
  • Zarejestruj się
  • Koszyk - haki holownicze
14 689 1124
Strona główna1 » Opinie o sklepie

Wyszukaj Hamulce

Kontakt

  • MARTEC Automotive Sp. z o.o.
    al. M.B. Fatimskiej 16, 33-100 Tarnów
    NIP: 8733276311
  • E-mail:hm@martec.pl
  • Telefon:14 689 1124
  • Obsługa sklepu dostępna:pn-pt 8:00-16:00 sob 8:00 -13:00

Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: iwcia1974
  • Data napisania recenzji: 06-08-2021
jestem super zadowolona z transakcji. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. nawet szybciej niż przewidywała to oferta. Bardzo profesjonalnie podejście sprzedawcy. Polecam!!!! Na 100%.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna1990Lodz
  • Data napisania recenzji: 05-08-2021
wszystko ok pasują do b5fl kombi polecam sprzedawcę
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin-dst
  • Data napisania recenzji: 29-07-2021
Pełen profesjonalizm, bardzo dobry kontakt, polecam, dobra jakość produktu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MARCIN01-M2
  • Data napisania recenzji: 20-07-2021
Jak zwykle wszystko w porządku, idealny kontakt, bardzo szybka wysyłka, bardzo dobry towar. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sebo_nr1
  • Data napisania recenzji: 19-06-2021
Błyskawiczna realizacja zamówienia, wszystko zgodnie z opisem aukcji. Polecam sprzedawcę w stu procentach!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: XXmelissska16xx
  • Data napisania recenzji: 19-06-2021
Wszystko świetnie. Pomimo, że źle dobrałem zestaw do swojego auta, sprzedający szybko skorygowali i dobrali mi odpowiednie tarcze z klockami. Gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Client:94394185
  • Data napisania recenzji: 07-06-2021
Polecam każdemu tego sprzedawcę oby więcej takich konkretni ludzie i fachowa obsluga
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ne555
  • Data napisania recenzji: 19-04-2021
Profesjonalne i fachowe podejście do klienta. Doskonały kontakt oraz porada w sprawie doboru zamówionych podzespołów. Rzadko zdarza się taka firma gdzie kupujący jest tak dobrze obsłużony. Warto robić tutaj zakupy!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: koi11
  • Data napisania recenzji: 25-03-2021
Sprzedający z najwyższej półki. Obsługa idealna miły kontakt. Polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: hawik1983
  • Data napisania recenzji: 24-03-2021
Bardzo dobra obsługa , bardzo dobry kontakt z sprzedawcą, wachowe doradztwo , szybka dostawa , polecam jak najbardziej
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Zadzwoń